Ukategorisert

Nytt år og nye muligheter

Det er Bjørn Magne Solvik som har fått æren av å skrive den første artikkelen på Liberaleren i 2009. Det blir et spennende år for Norge og for Liberaleren.

I september er det valg. Velgerne får muligheten til å skifte ut en regjering der regjeringspartiene har kranglet mye og fått vedtatt en rekke forbud. Liberaleren har også 10-årsjubileum i 2009. Den første artikkelen ble publisert av Bent Johan Mosfjell, 4. juni 1999. Siden den gang har vi holdt det gående, på godt og vondt. Både valget og jubileet vil bli markert på dette nettstedet.

Redaksjonsmedlemmene var slitne da vi tok juleferie. I julen har vi ønsket hverandre god jul og et godt nytt år. Foruten det, har kontakten vært minimal. Vi trengte en pause og vi har forhåpentligvis brukt pausen godt. Vi fortsetter som før, der Per Aage Pleym Christensen, redaktør i Liberaleren, styrer troppene så godt som mulig.

Også det kommende året er vi avhengige av kontakt med leserne. Send e-poster eller ring, noe mange lesere har vært flinke til i året vi har lagt bak oss. Liberaleren er som en lokalradiostasjon. Menigheten er rimelig nær. Det har sine fordeler, men også noen ulemper. Fordelen er utvilsomt den gode kontakten mellom skribentene og leserne. Ulempen er at vi ofte får høre det, i kommentarfeltet, når vi gjør en feil.

La 2009 bli et liberalt år!

Mest lest

Arrangementer