Ukategorisert

Jubileum for DLF

–Vi kommer til å skrive flere nyhetskommentarer, sier leder i Det Liberale Folkepartiet, Vegard Martinsen til Liberaleren.

Det Liberale Folkepartiet, Norges eneste liberalistiske parti, har passert over 1 500 nyhetskommentarer på nettstedet. Allerede i 2005 ble Dagbladet oppmerksom på jobben som Martinsen & co legger ned i nettstedet, som er godt innarbeidet i en stor del av det liberalistiske miljøet i Norge.

–Mikropartiet Det Liberale Folkepartiet utmerker seg med en oppegående løsning. De aktive i partiet er flinke til å oppdatere nettstedet. Du kan følge med på nyhetene i en RSS-feed. Hele nettstedet er bygget på åpen kildekode, skrev Jan Thoresen i en artikkel som ble publisert på nettstedet til Dagbladet i juni 2005.

Nettstedet har siden 2005 bare blitt bedre og bedre.

Tags:

Mest lest

Arrangementer