Ukategorisert

Jubileum for DLF

–Vi kommer til å skrive flere nyhetskommentarer, sier leder i Det Liberale Folkepartiet, Vegard Martinsen til Liberaleren.

Det Liberale Folkepartiet, Norges eneste liberalistiske parti, har passert over 1 500 nyhetskommentarer på nettstedet. Allerede i 2005 ble Dagbladet oppmerksom på jobben som Martinsen & co legger ned i nettstedet, som er godt innarbeidet i en stor del av det liberalistiske miljøet i Norge.

–Mikropartiet Det Liberale Folkepartiet utmerker seg med en oppegående løsning. De aktive i partiet er flinke til å oppdatere nettstedet. Du kan følge med på nyhetene i en RSS-feed. Hele nettstedet er bygget på åpen kildekode, skrev Jan Thoresen i en artikkel som ble publisert på nettstedet til Dagbladet i juni 2005.

Nettstedet har siden 2005 bare blitt bedre og bedre.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
JMartin
JMartin
13 years ago

Takk for hyggelig omtale! Oppfordrer interesserte til å følge DLF på Facebook og Twitter.

DLF på Facebook:
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=2319307118

DLF på Twitter:
http://twitter.com/stemDLF

Fra arkivet