Ukategorisert

Enorm vekst på Facebook.com

Gruppen Nei til straff for religionskritikk blir større og større på Facebook.com. I skrivende stund har gruppen 2 024 medlemmer.

Tidligere i dag sendte Christian Carl Grøndahl, administrator på gruppen, ut en melding til medlemmene. Grøndahl ba folket om å sende e-poster til stortingsgruppene samt Rødt og Justisdepartementet.

–De siste dagene har stadig flere aviser vist støtte til vårt syn ”om å la alle livssyn – religiøse eller ikke – forbli vidåpne for debatt, kritikk og satire” som VG sier på lederplass lørdag. Det er bra. Fortsett derfor å spre budskapet – både her i Facebook, i egne og andres blogger, avisdebatter med mer. Ved å holde fokus kan vi bidra til å vise at dette er en debatt som rokker ved sentrale prinsipper for vårt samfunn, at vi ikke vil la regjeringen få gjennomslag for sitt syn, skriver Christian Carl Grøndahl til medlemmene i gruppen som for tiden vokser kraftig på nettsamfunnet Facebook.com

Mest lest

Arrangementer