Ukategorisert

Liberalist fyrer løs mot Høyre

Simon Thorbjørnsen, tidligere leder av Det Liberale Folkepartiet i Oslo, ønsker heller enn rød regjering fremfor en regjering med høyrerepresentanter som holder velgerne for narr.

Det er i en debatt i bloggen til Heidi Nordby Lunde, også kalt VamPus, at Thorbjørnsen kaller en spade for en spade.

–Jeg foretrekker en regjering fra for eksempel Arbeiderpartiet, ledet av en mann som du kan stole på og som har integritet, fremfor en regjering med Høyre-folk som holder oss for narr, og later som om de står for noe annet enn det de gjennomfører i praksis. Det skriver Simon Thorbjørnsen i debatten.

–En sosialistregjering erklærer sine hensikter åpent. Høyrepolitikere har holdt oss for narr og opptrådte i alle de viktige symbolsakene som SVs forlengede arm, skriver Thorbjørnsen.

DLF-politikeren gir blanke om Høyre får en bedre leder enn Erna Solberg. Hans interesse er om Høyre legger om kursen, og om partiet starter å være ærlige om sine hensikter istedenfor å lure oss til å tro at de vil redusere statens makt.

–Jeg håper at Høyre blir utradert ved valget, siden et sterkt Høyre nå for tiden synes å være en garantist for at venstresidens hjertesaker blir gjennomført, avslutter Simon Thorbjørnsen hos VamPus.

Mest lest

Arrangementer