Ukategorisert

Liberalist fyrer løs mot Høyre

Simon Thorbjørnsen, tidligere leder av Det Liberale Folkepartiet i Oslo, ønsker heller enn rød regjering fremfor en regjering med høyrerepresentanter som holder velgerne for narr.

Det er i en debatt i bloggen til Heidi Nordby Lunde, også kalt VamPus, at Thorbjørnsen kaller en spade for en spade.

–Jeg foretrekker en regjering fra for eksempel Arbeiderpartiet, ledet av en mann som du kan stole på og som har integritet, fremfor en regjering med Høyre-folk som holder oss for narr, og later som om de står for noe annet enn det de gjennomfører i praksis. Det skriver Simon Thorbjørnsen i debatten.

–En sosialistregjering erklærer sine hensikter åpent. Høyrepolitikere har holdt oss for narr og opptrådte i alle de viktige symbolsakene som SVs forlengede arm, skriver Thorbjørnsen.

DLF-politikeren gir blanke om Høyre får en bedre leder enn Erna Solberg. Hans interesse er om Høyre legger om kursen, og om partiet starter å være ærlige om sine hensikter istedenfor å lure oss til å tro at de vil redusere statens makt.

–Jeg håper at Høyre blir utradert ved valget, siden et sterkt Høyre nå for tiden synes å være en garantist for at venstresidens hjertesaker blir gjennomført, avslutter Simon Thorbjørnsen hos VamPus.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
13 years ago

For ordens skyld, jeg er p.t. ikke leder i Oslo DLF, det er det Raymond Thorsen som er. Jeg trakk meg fra vervet pga stort arbeidspress i det daglige.

Ellers synes jeg det er et tankekors at mange liberalister støtter opp om kandidaturet til folk som IMHO har gjort mer skade for liberalismen enn Langeland. Det hadde vært interessant å høre mer om hvilke vurderinger liberalister i f.eks Høire gjør seg i slike tilfeller.

trackback
13 years ago

[…] Liberalist fyrer løs mot Høyre | 8. februar 2009 […]

Fra arkivet