Ukategorisert

Ideologikurs i Høyre

Oslo Høyre arrangerer ideologikurs i april. Selv om det er stor forskjell på konservatisme og liberalisme, er det gledelig at Høyre har fokus på ideologi. Faktisk er skolering i ideologi en nødvendighet, verken mer eller mindre.

På kurset dekkes blant annet følgende temaer: Hva er ideologi. Konservatismen og den franske revolusjon. Ideologiske skillelinjer i norsk politikk. Finnes det en europeisk konservatisme. Ideologisk analyse, ideologi i hverdagen. Maktspredning og grenser for politikk, skriver Oslo Høyre i invitasjonen.

Kurset går over to kvelder, torsdag 16. og torsdag 23. april klokken 18.00 – 21.00 på Høyres Hus.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
13 years ago

Det er hyggelig å høre at Høire er opptatt av ideologi. Sist jeg sjekket var de nettopp ferdig med å vedta radikal kjønnskvotering i private bedrifter, samtidig som lederen erklærte at hun var «prinsipielt mot kvotering».

Fra arkivet