Ukategorisert

Rødt ser rødt

Denne gangen går det utover TV2 som blir kalt smålig av partiet Rødt.

Politikerne i miniputtpartiet er irritert fordi TV2 sendte kampen mellom Tyskland – Norge på TV2 Sport. Denne kanalen er kun tilgjengelig for TV-seere som betaler for tjenesten eller for dem som har kjøpt rettigheter på TV2 Sumo.

Rødt krever at landskamper blir sendt på riksdekkende TV. Kravet er motbydelig, fordi det betyr å innføre planøkonomi.

Kulturminister Trond Giske har tidligere kommet med et lignende krav. Det irriterte Liberalerens Bent Johan Mosfjell som skrev artikkelen Nok et slag mot ytringsfriheten.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gullstandard
13 years ago

Presisjon. Rødt sier at det ikke er riktig at SÙBSIDIERT fotball skal kunne behandles som en vare. Jeg må si de har et poeng der. Jeg gleder meg til det naturlige neste skritt, som blir å kreve opphør av subsidieringen.

«Rødt krever at statssubsidiert norsk fotball blir vist på riksdekkende TV.

DANIEL SØLAND JACKSON
Norsk fotball og idrett får betydelige summer fra staten og det er smålig av TV 2 å holde alle unntatt noen få utenfor feiringen for å skaffe litt ekstra i inntekter. Dette er som å ta bilettpenger for å se på 17.mai-toget.»

Fra arkivet