Ukategorisert

Pressestøtten får skylden for opplagsfallet

Dagsavisen gir redusert pressestøtte skylden for oppslagsfallet som avisen opplevde i 2008. Maken til frekkhet!

Dagsavisen fikk nesten 40 millioner kroner i produksjonstilskudd i 2008. Avisen var den største mottakeren av pressestøtte i 2008.

Carsten Bleness, ansvarlig redaktør i Dagsavisen, mener opplagsfallet er et direkte resultat av at pressestøtten synker år for år, ifølge Journalisten.no. Bleness glemmer pent og pyntelig at mange aktører i dette markedet ikke fikk èn eneste krone i skattefinansiert tilskudd i 2008.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Pleym
Pleym
13 years ago

I tillegg er det vel ikke slik at avisen skal drive videre uavhengig av nivå på pressestøtten? Man skal vel tilpasse utgiftene til inntektene? Eller satse på å kompensere bortfall av noen inntekter (subsidier) med å øke andre (løssalgs- eller reklameinntekter)?

tDa
tDa
13 years ago

Og avisene skal liksom være objektive? Don’t bite the hand that feeds you…

Fra arkivet