Ukategorisert

Send epost til Siv Jensen!

I disse dager behandler partienes landsstyrer utkastene til partiprogram for neste stortingsperiode, og innstiller på de endringsforslagene som er kommet inn fra partiorganisasjonen. FrP har landsstyremøte denne helgen. En klarere formulering om datalagringsdirektivet bør inn i partiprogrammet! Send epost til Siv Jensen!


I kapittelet ”Trygghet for liv og eiendom” i utkastet til arbeidsprogram for FrP fant jeg følgende formulering: “Innbyggerne skal ha trygghet for at det offentlige ikke kontrollerer privatlivet. Vi ønsker derfor å begrense bruken av overvåking med unntak av i de saker som gjelder rikets sikkerhet og alvorlig kriminalitet. Domstolene skal godkjenne bruk av overvåking.”

I en epost til FrPs 1.nestformann og programkomiteleder Per Sandberg spurte jeg m det ikke står noe i programutkastet om datalagringsdirektivet. Sandberg bekreftet at det ikke står noe, og mener at sitatet over dekker partiets holdning til direktivet. FrP har også et landsstyrevedtak på å si nei til at direktivet skal inn i norsk lov, og FrP vil at om nødvendig skal reservasjonsretten i EØS-avtalen brukes for å stanse direktivet.

Alt dette er vel og bra, men standpunktet bør inn i partiprogrammet.

Derfor oppfordrer jeg deg til å sende epost til Siv Jensen. Forslag til tekst:

«Kjære Siv Jensen!

Jeg skriver til deg for å yttrykke min bekymring for at FrPs syn på EUs datalagringsdirektiv ikke kommer frem klart og tydelig i utkastet til partiprogram for neste stortingsperiode. Det er bra at FrP har et landsstyrevedtak der dere sier at dere ikke vil ha EUs datalagringsdirektiv som en del av norsk lov, og om nødvendig vil bruke reservasjonsretten i EØS avtalen for å stanse direktivet. Dette standpunktet bør stå i partiprogrammet!

Som kjent har EU-domstolen ikke gitt Irland medhold i saken som var anlagt mot EU-kommisjonen. Domstolens uttalelse er klar: Direktivet må innføres.

Datalagringsdirektivet er det til nå kraftigste angrepet på personvernet i Norge.

Jeg håper at du som formann i Fremskrittspartiet kan bidra til at FrPs holdning til datalagringsdirektivet kommer klart og tydelig frem i partiprogrammet.

Jeg tillater meg å foreslå: «FrP vil arbeide mot at EUs datalagringsdirektiv blir en del av norsk lov, og vil om nødvendig bruke reservasjonsretten i EØS-avtalen»

Med optimistisk personvernhilsen»

Epostadressen til Siv Jensen er siv.jensen@stortinget.no

Du kan også sende til programkomiteens leder per.sandberg@stortinget.no

Hvis du også vil sende epost til noen av de andre som sitter i FrPs landsstyre finner du oversikten her.

16 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sentrumskonservativ
13 years ago

Sendt.

trackback
13 years ago

[…] idag sendte jeg epost til Sandberg. Teksten var hentet fra artikkelen med oppfordringen “Send epost til Siv Jensen!” som Liberaleren publiserte i […]

Dag Follestad
Dag Follestad
13 years ago

Du «traf spikeren på hodet» med utspillet om SNIK-ISLAMISERING.Takk for det!

Hilsen

Dag

trackback
13 years ago

[…] har tidligere hatt epostaksjon rettet mot FrP, foran programbehandlingen i […]

trackback
13 years ago

[…] har tidligere hatt epostaksjon rettet mot FrP, foran programbehandlingen i […]

inger
inger
13 years ago

Jeg har stemt høyre før men p.g.av at de ikke vil samarbeide med dere så tror jeg nok at jeg vil stemme frp i år. Men jeg håper at dere vil kunne gå sammen og danne regjering for hvis ikke er jeg stygt redd for at vi får 4 nye år med de rødgrønne. Da får Stoltenberg rett i det at de rødgrønne behøver ikke en plan B –for opposisjonen har ikke noe plan A engang . Også dette med at høyre var med å stemme for den nye ekteskapsloven var også en skuffelse –det burde vært folkeavtemming og en… Read more »

ali chishti
ali chishti
13 years ago

Siv Jensen vil lære britene en tøffere innvandringspolitikk. I dagens aftenposten blir hun sammenlignet med legendariske Thatcher av en mediedirektør i London, som har invitert Fru Jensen for å holde et foredrag. » Trolig en kommende norsk statsminister» , skriver han videre i invitasjoenen. » Vi har mye å lære av briterne , men innen innvandringspolitikken mener jeg Storbritania har sviktete totalt». Storbritania et et land full av kontraster, her har folk fra Asia bosatt seg , lenge før de kom til Norge. Pakistanere der kan knapt snakke Urdu, og har ikke vært i Pakistan. Hvorfor blir de omtalt som… Read more »

trackback
12 years ago

[…] å bruke reservasjonsretten mot direktivet. SV og Venstre var det ikke nødvendig å utfordre. Men FrP, Høyre, Ap, KrF og Sp ble […]

randi granås
12 years ago

Kjære Siw.Jeg som skriver denne mailen,heter Randi Granås og er 62 år.Jeg har jobbet frivillig for Gatebarnasfar Arne Skarpsno i over 18 år.Men som kjent så mistet vi Arne påsken 08.Nå er det jeg og Pål,som driver livsverket hans videre,i hans navn og alt han står for.Vi jobber helt frivillig for de svakeste og de fattige i vårt rike samfund.Vi har ingen form for penge støtte.Men vi er sponset med storkjøkkenet vårt på Romsås av Oslo Komune,for den gode jobben vi gjør for de vansklig stilte.Jeg er ikke noen kristen person,men jobber ut fra hjærte mitt,for at jeg har opplevd… Read more »

Arne Viken
Arne Viken
12 years ago

Pensjon for sjømenn.
Har hvert sjømann nå i 40 år men hvist jeg nå
slutter på grunn av helsmessige årsaker,prøver
og skaffe meg jobb på land, mister jeg en del av pensjonen. For jeg må vere på sjøen til jeg er
fylt 60 år enda jeg har oppnådd full seilingstid
360 månder og mere.
Horfor kan jeg ikke ta med pensjon som jeg
allered har opparbeid til land?

Kunder av NSB Oslo-Mysen
Kunder av NSB Oslo-Mysen
12 years ago

Dette brevet ble sendt til NSB, og det er derfor statsministeren og Siv Jensen får en kopi. November 4, 2009 Til: NSB – Leder Jeg må si at nok er nok! Hvordan er det mulig at Norge bruker millioner i infrastruktur og lønnsbetalinger av så mange inkompetente arbeidstakere som egentlig ikke har noen ide om hvordan det styres et selskap som NSB. I hele oktober, 2. november og 4. november, har måttet NSBs Kundene komme sent til jobben fordi NSB har mangel på logistikk? Tre av fem dager har toget kommet forsinket bare en måned! Det er ikke alt, bussen… Read more »

Jhonny
Jhonny
11 years ago

Hei, Siv. Jeg har Lenge fulgt med på ditt parti, og deres repressive. Nå synes jeg det er på Tide at du tekker deg, og overlater roret til noen annen. Du har For Mange svin i skogen, og din tillit er Kraftig svekket. Vær vennlig og ikke se på dette som en positiv, eller en mulighet til å kjempe videre. Du har vært Heldig som har fått lov til å styre så lenge, som du har gjort. Det har vært for Mange løgn, og for mange »svik». Ta dette som en erfaring, og gå videre. Du vil sikkert bli en… Read more »

Dennis
Dennis
10 years ago

Hei Siv!
På skolen min skal vi ha debatt, vi har fått udelt hver vår gruppe og debattere for. Jeg fikk FRP, og le personen Siv Jensen. Kunne du gitt meg noe info om hva dere står for? Hvordan type du er (i debatter) Det ville hvert utrolig nyttig! Hilsen skole gutt!

Jan Kent Knutsen
8 years ago

Hei. Jeg hørte for noen dager siden en diskusjon på radioen mellom Venstre og Frp, der temaet var økologisk mat. Venstres holdning var her beundringsverdig, men ambisjonsnivået med 15% økomat innen 2020 var ALT for lavt – sammenlignet med f.eks. Danmark og Butan (her er Norge et U-land!) Frp’s representant kom her med en rekke til dels ukorrekte/usanne påstander (som sikkert er politisk korrekte, og populære blant mange internasjonale, pengesterke produsenter av kunstgjødsel og GIFTIGE sprøytemidler). Jeg er bare en av mange som i over 30 år har visst at Frp’s påstander absolutt ikke behøver å være korrekte. Et lite… Read more »

lykkely
lykkely
8 years ago

Hei Er skuffet over politiet i Oslo som aldri er tilstede når nordmenn blir nærmest ranet ihjel. i dag et nytt ran i Oslo der offeret ble knivstikket i ryggen, Disse kriminelle eier ikke moral. og hva skal frp gjøre med saken. jeg er en etnisk norsk jente som har barn som studerer i Oslo. Synes dere bør ta tak i den slette moralen til Oslo-politiet som ikke gidder være ute i Oslo by når det nærmest har vært flere hundre ran de siste månedene. Hvor er disse som skal sørge for at vi- som lever i et så kalt… Read more »

Fra arkivet