Ukategorisert

Alarmen går i FrP

Geir Almåsvold Mo, generalsekretær i FrP, advarer fremskrittspartipolitikere mot en gruppe på Facebook.com. Så mye pes som FrP får i media, er advarselen på sin plass.

For en tid tilbake ble det opprettet en gruppe på nettsamfunnet som hadde navnet Nei til mer islamisering av Norge. Nå har gruppen endret navn. Det nye navnet er Vi som har blitt lurt med i en rasistisk gruppe. I gruppen er det lite informasjon, men mange har meldt seg inn som medlemmer. Generalsekretær Almåsvold Mo, er tydeligvis og naturlig nok bekymret over at mange FrP-politikere er medlem av gruppen fordi Siv Jensen har frontet nei til islamisering av Norge de siste dagene.

–Den gruppa er opprettet av noen som er ute etter å henge ut folk som rasister. Jeg oppfordrer innstendig alle som er med her til å spre dette og melde seg ut sporenstreks, er meldingen generalsekretæren har sendt ut på Facebook.com i dag.

Vi som er uenige med FrP og som ønsker et flerkulturelt samfunn, må vinne debatten gjennom argumentasjon. Luring og falsk spill på nettet er ikke rett medisin for en god politisk kamp.

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

De som har laget denne gruppen har åpenbart ikke kunnskaper nok om problemene til å kunne argumentere godt nok for sitt eget syn og mot FrP’s syn. Jeg registrerte selv at gruppen fantes der, men unnlot å melde meg inn fordi jeg følte gruppen så bare halvparten av problemet. Fokuset på islam var for ensidig. I det siste har vi sett at religiøse synspunkter har blitt en stadig viktigere premissleverandør i offentlig debatt. Dette gjelder ikke bare Norge, og det gjelder ikke bare islam. Tenk på Israel-Gaza-konflikten og USA under Bush. Her har religionen blitt brukt som viktig premiss, hvilket… Read more »

Martin
13 years ago

«Vi som er uenige med FrP og som ønsker et flerkulturelt samfunn (..)»

Åh herlighet, slutt med sånn tåpelig retorikk da. Frpere kan da være for det flerkulturelle samfunn som alle andre, men de anerkjenner de problemene vi kan få med en for snillistisk integreringspolitikk.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

«Et flerkulturelt samfunn»? Eksisterer samfunnet da? Jeg trodde det bare eksisterte enkeltindivider.

Remi
Remi
13 years ago

Slik som jeg har fått med meg ga gruppehaveren administrator-status til en annen, og han endret navnet på gruppen.

Fra arkivet