Ukategorisert

Alarmen går i FrP

Geir Almåsvold Mo, generalsekretær i FrP, advarer fremskrittspartipolitikere mot en gruppe på Facebook.com. Så mye pes som FrP får i media, er advarselen på sin plass.

For en tid tilbake ble det opprettet en gruppe på nettsamfunnet som hadde navnet Nei til mer islamisering av Norge. Nå har gruppen endret navn. Det nye navnet er Vi som har blitt lurt med i en rasistisk gruppe. I gruppen er det lite informasjon, men mange har meldt seg inn som medlemmer. Generalsekretær Almåsvold Mo, er tydeligvis og naturlig nok bekymret over at mange FrP-politikere er medlem av gruppen fordi Siv Jensen har frontet nei til islamisering av Norge de siste dagene.

–Den gruppa er opprettet av noen som er ute etter å henge ut folk som rasister. Jeg oppfordrer innstendig alle som er med her til å spre dette og melde seg ut sporenstreks, er meldingen generalsekretæren har sendt ut på Facebook.com i dag.

Vi som er uenige med FrP og som ønsker et flerkulturelt samfunn, må vinne debatten gjennom argumentasjon. Luring og falsk spill på nettet er ikke rett medisin for en god politisk kamp.

Mest lest

Arrangementer