Notiser

Klar tale fra Lysglimt

–Den nye økonomiske orden må bekjempes, sier Hans Jørgen Lysglimt, redaktør i Farmann, i et nytt innslag i Farmann TV på YouTube.com.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sentrumskonservativ
Sentrumskonservativ
13 years ago

Det skulle være interessant å vite hva Liberaleren mener om dette.

Pleym
Pleym
13 years ago

Hva da? NY økonomisk orden? Det er jo en gammel idé.

Sentrumskonservativ
Sentrumskonservativ
13 years ago

Man må definere hva den nye økonomiske orden består i. Nå kjenner ikke jeg Lysglimts standpunkter i detalj, men jeg antar at han sikter til et slags regime som kan følge i kjølvannet av finanskrisen. På dette området har jeg ikke helt taket på hva Liberaleren mener. På den ene siden er dere motstandere av offentlige reguleringer i finans- og handelspolitikken (naturlig nok). Når det derimot gjelder offentlige/internasjonale institusjoner som papiret er ment å fremme f.eks. frihandel, er det en del liberalister som blir hva jeg vil kalle uprinsipielle, f.eks. når det gjelder WTO. Jeg skal ikke si at jeg… Read more »

Fra arkivet