Notiser

Snoop Dogg – en muslim

Snoop Dogg har meldt seg inn i Nation of Islam, melder BBC. Snoop Dogg er ett av mange eksempel på at det er vanskelig å sette alle muslimene i samme bås. Liberaleren minner nok en gang om artikkelen Muslimer er flotte mennesker.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Weedar
Weedar
13 years ago

Nå er jeg hjertens enig i at mange muslimer er flotte mennesker, men Nation of Islam er nok en pseudomuslimsk og svært rasistisk sekt, milevis unna genuin Islam. – Allah = Nation of Islams grunnlegger, altså en mann 🙂 – Hvite mennesker er svarte underlegne. Den sorte mann er den opprinnelige. – En svart forsker ved navn Yakub tuklet med menneskeneslekten og skapte den hvite mann, underlegne «blåøyde djevler». Han ville bruke dem til å herske over det opprinnelige menneske og til slutt selv få kontrollen over begge grupper. Jeg skal ikke oppsummere hele sektens lære, som er temmelig fjern.… Read more »

Fra arkivet