Ukategorisert

Film om Susanne Eriksson

Husker du historien om Susanne Eriksson?

Den MS-syke kvinnen fikk straff på grunn av bruk av cannabis. Hun brukte cannabis som selvmedisinering. Cannabis ga henne en mulighet til å leve et nokså normalt liv. Den svenske staten så en narkoman, og ikke en svært syk dame. Dette skjedde i vårt naboland, men det kunne ha vært en sak fra Norge ettersom lovene i Sverige og Norge er rimelig like.

Nå er det laget en dokumentarfilm om Susanne Eriksson.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
13 years ago

Er det dere som har laget filmen? Hvor kan man se den? Temaet er interessant, og filmen bør bli en vekker. Men om den blir det er en annen sak. Har ingen illusjoner når det gjelder riksstyrets vilje til å se på en annen narkotikapolitikk enn den mislykkede som har vært ført.

Anonym
Anonym
12 years ago

Sverige er en skam for norden og for Europa. Vi må stoppe disse hysteriske totalt stengte fanatikerne.

Fra arkivet