Ukategorisert

Epostaksjonen mot KrF-landsmøtet igang!

I morgentimene idag har jeg fulgt opp epostaksjonen mot KrFs landsmøte, som Liberaleren lanserte igår kveld.


Jeg har sendt epost til alle i KrFs sentralstyre, til programkomiteens leder Knut Arild Hareide (han er også 1.kandidat i Akershus), til leder Einar Holstad i Akershus KrF, og til delegatene fra Akershus KrF; Lars Salvesen, Liv Bente Ringnes Larsen, Bjørg Malme, Tord Langmoen, Arne Synnesm og John Anders Røse. Den eneste av delegatene jeg ikke fant epostadresse til, var Åse Røisland. Også Holstad og Hareide er delegater fra Akershus, men har fått epost i kraft av andre verv/oppgaver på landsmøtet.

KrF har ingen stortingsrepresentant fra Akershus, men du kan finne epostadresser til KrFs representant(er) fra ditt fylke her.

Jeg minnet KrFU-lederen om at KrFU har tilsluttet seg ungdomsoppropet mot direktivet.

Send epost, du også!

Mest lest

Arrangementer