Ukategorisert

Epostaksjonen mot KrF-landsmøtet igang!

I morgentimene idag har jeg fulgt opp epostaksjonen mot KrFs landsmøte, som Liberaleren lanserte igår kveld.


Jeg har sendt epost til alle i KrFs sentralstyre, til programkomiteens leder Knut Arild Hareide (han er også 1.kandidat i Akershus), til leder Einar Holstad i Akershus KrF, og til delegatene fra Akershus KrF; Lars Salvesen, Liv Bente Ringnes Larsen, Bjørg Malme, Tord Langmoen, Arne Synnesm og John Anders Røse. Den eneste av delegatene jeg ikke fant epostadresse til, var Åse Røisland. Også Holstad og Hareide er delegater fra Akershus, men har fått epost i kraft av andre verv/oppgaver på landsmøtet.

KrF har ingen stortingsrepresentant fra Akershus, men du kan finne epostadresser til KrFs representant(er) fra ditt fylke her.

Jeg minnet KrFU-lederen om at KrFU har tilsluttet seg ungdomsoppropet mot direktivet.

Send epost, du også!

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Espen
Espen
13 years ago

eg søkte på Finn etter elbiler, for å se hva slags pris klasse disse hybridene ligger på, og evnt elbiler.. hybrider = over 1 million kroner på det norske markedet. Elbiler over 200 000 kr billigst. Tuller han eller? det han nå gjør er rett og slett å gi penge støtte til de rikeste i norge, fordi de er jo trossALT de ENESTE som har råd til disse bilene.. Det å være miljø-vennlig og sunn, tilhører den rike kulturen i norge, altså noe en alminnelig nordmann ikke har råd til…. idiotis forslag av KRF, bruk heller disse 300 millionene til… Read more »

Pleym
Pleym
13 years ago

Lars Salvesen, gruppeleder for KrF i Akershus fylkesting, og landsmøtedelegat svarte raskt på min epost – og lovet å ta saken opp med sin fylkesdelegasjon. Fortsettelse følger..

Sentrumskonservativ
13 years ago

Foreløpig har jeg ikke fått svar fra en eneste representant, politisk rådgiver eller konsulent jeg har sendt e-post til. Fra flere har jeg derimot fått en automatisk generert e-postmelding hvor det henvises til at de ikke har anledning til å lese e-post grunnet landsmøte. Det er rart at man ikke tenker på at det i dagene rundt landsmøtet er ekstra stor interesse for partiet, og således høyere e-korrespondanse rettet mot dets representanter.

Pleym
Pleym
13 years ago

Er det noen trøst, så fikk jeg svar fra en av delegatene på Ap-landsmøtet 2 uker efter at landsmøtet startet.

Men svaret var greit, det.

Pleym
Pleym
13 years ago

Det går forresten an å bruke twitter til å efterlyse svar/gjøre oppmerksom på epostkampanjen (om du bruker denne tjenesten), eller via KrFs landsmøteblogg

Fra arkivet