Ukategorisert

10 år: » – angrepene kommer fra høyre!»

04.juni fyller Liberaleren 10 år. I tiden frem mot selve fødselsdagen vil vi bringe gratulasjoner fra venner og uvenner, konkurrenter og fiender. Først ut er Unge Høyres leder Henrik Asheim.


portrettbilde_j_henrik_asheim_002 I en tid hvor mediebildet preges av sensasjoner og dag-til-dag-politikk, er det desto viktigere å ha fora som setter idéene i høysetet. Liberaleren har etablert en stemme på borgerlig side som en forkjemper for de liberale verdiene, men som samtidig tør å ta viktige og vanskelige debatter. Selv om vi i Unge Høyre ikke er enige med Liberaleren i alt, kan ikke verdien av å også bli konfrontert medrendyrkede liberale idealer undervurderes. Med Liberaleren får vi en debatt hvor angrepene kommer fra høyre! Det trenger vi mer av i Norge!

Ha et flott 10-årsjubileum!

Mvh Henrik Asheim
Leder Unge Høyre

Henriks blogg

Mest lest

Arrangementer