Ukategorisert

10 år: «Som konservativ kan jeg nok savne også andre refleksjoner hos Liberaleren»

04.juni fyller Liberaleren 10 år. I tiden frem mot selve fødselsdagen vil vi bringe gratulasjoner fra venner og uvenner, konkurrenter og fiender. Dagens gratulasjon kommer fra Høyres 1.kandidat i Telemark, og redaktør av Minerva, Torbjørn Røe Isaksen.


torbjorn2 For noen år siden hadde Klassekampen et oppslag om at undertegnede hadde vært med i en ekstremistisk liberalistgruppering. Organisasjonen de snakket om var Fridemokratene. Titt og ofte tilbrakte jeg lange kvelder med diskusjoner om staten, enkeltmennesket og samfunnet. Også da var jeg konservativ, men det stimulerende med miljøet var nettopp rommet for uenighet (liberalistiske miljøer i Norges fremste fortrinn og svøpe – det gjør liberalister notorisk vanskelige å organisere). Liberaleren har tatt opp i seg denne spenningen som en prinsipiell, men åpen nettavis som hver dag kommenterer nyhetene basert på et eneste prinsipp: Enkeltmenneskets rettigheter. Som konservativ kan jeg nok savne også andre refleksjoner hos Liberaleren, men samtidig er det ikke poenget med avisen. Norge trenger definitivt en slik stemme. Gratulerer med dagen!

Torbjørn Røe Isaksen, redaktør i Minerva og sentralstyremedlem i Høyre

Mest lest

Arrangementer