Ukategorisert

Har politiet lite ressurser?

Spørsmålet kom i formiddag på en e-post fra en person tilknyttet NORMAL.

Leseren reagerer på at politiet dukket opp hos Maria Eliassen, ei dame det var fokus på i går fordi hun ble intervjuet i programmet ”Studio FEM”. Hun hadde brukt et ulovlig rusmiddel før opptaket ble gjort.

–Selvfølgelig hentet de meg fordi jeg hadde vært på tv. Men det er rart, det er et år siden jeg sto frem første gang, så jeg skjønner ikke hvorfor de gjør en sak av det nå, sier Eliassen til Dagbladet.no.

I går innrømmet Mina Helene Hadijan, programleder i ”Studio FEM”, at også hun hadde brukt samme type rusmiddel som Maria Eliassen blir knyttet til. Hun kom med innrømmelsen i TV Norge-programmet, Spotlight. Liberaleren ringte opp Grønland politistasjon. Vi spurte om også Mina vil få besøk av politiet?

–Ingen kommentar, var svaret vi fikk.

Hvis politiet skal oppsøke alle som røyker hasj, vil det bli lite tid igjen til å gjøre andre oppgaver. Liberalerens forsiktige forslag, er at politiet blir tøffere i prioriteringen av egne arbeidsoppgaver.

Tags:

Mest lest

Arrangementer