Notiser

Virkningsløs symbolpolitikk

Forbudslinjen på narkotika koster samfunnet milliarder hvert år og har store menneskelige omkostninger, skriver Kjeld Flarup Christensen og Niels Westy Munch-Holberg hos Information.dk.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Kjøbenhavn sitt byråd har i flertall vedtatt å nedsette en komité for å vurdere lovlig tilgang på cannabis enten gjennom coffeshops eller legeresepter. Dette som følge av gjengkrigen i kjøbenhavn i kjølvannet av at Christianias tolererte marked ble stengt. Problemet er at legene ikke vil skrive ut cannabis til annet enn medisinsk bruk, av prinsipp. Og det forstår jeg. Det skal de slippe å gjøre, det er ikke derfor de har blitt leger. Og coffeshopmodellen vil ikke fungere uten at Danmark får dyrkingen inn i lovlige former. Derfor er det kun en full legalisering som vil ha ønsket effekt. California… Read more »

trackback
11 years ago

Online bachelor degree in education kentucky….

Distance education degree online kentucky. Education degree online kentucky. Online bachelor degree education kentucky. Kentucky online education degree. Online bachelor degree in education kentucky….

Fra arkivet