Ukategorisert

Treff i XFpU

I dag er det møte i XFpU, en gjeng som dominerte Fremskrittspartiets Ungdom på 80- og begynnelsen av 90-tallet.

Det en fargerik samling med personer som møtes i restauranten SüdØst, nederst på Grünerløkka i kveld. Bent Johan Mosfjell, Rudolf Christoffersen, Heidi Nordby Lunde, Christopher Rødsten, Bård Strandal, Pia Prestmo, Jan Erik Fåne, Pål Moen og Espen Moe er noen av gjestene. Felles for hele gjengen er medlemskap i FpU da Fremskrittspartiet var litt annerledes enn det som er tilfellet i dag.

Det er Heidi Nordby Lunde som organiserer treffet som har fått navnet XFpU. Da Liberaleren ba om en kommentar var Nordby Lunde rimelig ordknapp. Hun var like stille som graven, og ville ikke kommentere saken.

XFpU er ikke en ny organisasjon som ønsker politisk makt. Det er kun en gruppe personer som mimrer ungdomsårene og tiden de hadde sammen i FpU for et par tiår siden.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
  • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
    Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
  • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
    Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.