Ukategorisert

KrF alene – heldigvis

Kristelig Folkeparti var det eneste partiet som ønsket innstramninger i bevillingspolitikken i kommunene. Det er fortsatt mulig å få skjenkebevilling til klokken 03:00.

Resultatet av drøftingene ble at politikerne samlet seg om et forslag om å be regjeringen samarbeide med kommunene om å gjennomføre prosjekter om opplæring av personale i alkoholloven og konflikthåndtering.

En lite liberal alkoholpolitikk forblir uendret de neste årene. Denne gangen jubler Liberaleren for uendret kurs.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Even
Even
12 years ago

Du har glemt at Regjeringen nettopp varslet at de vil gå inn for en innstramming til 02.00. Derfor er ikke KrF alene, men en del av et flertall i nasjonalforsamlingen som heldigvis setter solidariteten med de 200 000 barna som sliter med fulle foreldre først.

bigboyen
bigboyen
12 years ago

Jeg blir faktisk forbanna over slike uttalelser som den fra Even. Sette seg på barna side? Er det virkelig å være på barna side å, i stede for å ha alkoholomsetning i det offentlige rom med både kunnskapsrik betjening og vakter, ønske mer bruk av alkohol i hjemmene? Om Even virkelig tror at det blir mindre drikking når det stenger klokken to, så er det fullstendig naivt. Det er to andre mulige senarioer, folk blir full tidligere og gjerne kanskje mens barn enda er våkne. Eller det blir mer populært med nachspiel, altså private fester i hus hvor det kan… Read more »

IvarE
IvarE
12 years ago

Nå er vel det å trekke barna inn i denne diskusjonen en fullstendig avsporing.
Det var illusjonen om at det blir mindre gatefyll av at alle dyttes ut døren på samme tid som var begrunnelsen for forslaget.

Fra arkivet