Ukategorisert

Jan Simonsen angrer

I en bloggpost går Jan Simonsen, tidligere stortingsrepresentant for FrP, til angrep på en ukristelig bloggpost samtidig som han innrømmer anger; Burde Michael Jackson fått en fredspris?

Simonsen skriver at det knapt finnes noe så fredsskapende enn å fremme en felles ungdomskultur over landegrenser. Alle hørte på Michael Jacksons musikk, i de palestinske områdene, i Israel, i Serbia, i Kroatia, i Russland og i USA. Han kommer med en innrømmelse i bloggposten, nemlig at han som stortingsrepresentant ønsket å fremme rockens betydning som fredsskaper, og valgte ut et symbol: Bob Geldorf.

–Jeg diskuterte med både ungdom og eldre om jeg skulle foreslå Michael Jackson, men følte det ble for kontroversielt. På det tidspunktet stod han midt oppe i rettssaker mot personer som, viste det seg, forsøkte å presse ham for penger gjennom påstander om at han var pedofil, skriver Jan Simonsen.

Den tidligere toppolitikeren innrømmer at han var feig, og ærligheten kommer frem i bloggposten Ukristelig hets mot Michael Jackson.

Rocke-og popkulturen er beviset på at landegrenser kun er kunstige inndelinger som gir flere ulemper enn fordeler.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sentrumskonservativ
Sentrumskonservativ
11 years ago

Beviset?

Sentrumskonservativ
Sentrumskonservativ
11 years ago

Verdenssamfunnet er et anarki, nasjonalstatene er som oftest rettsstater. Hva er Solviks alternativ?

Fridtjof Frank Gundersen
Fridtjof Frank Gundersen
11 years ago

Jan!
Vær snill å send meg din adresse og mobilnummmer
Mvh
Fr.Fr.

Fra Liberalerens arkiv