Ukategorisert

Jan Simonsen angrer

I en bloggpost går Jan Simonsen, tidligere stortingsrepresentant for FrP, til angrep på en ukristelig bloggpost samtidig som han innrømmer anger; Burde Michael Jackson fått en fredspris?

Simonsen skriver at det knapt finnes noe så fredsskapende enn å fremme en felles ungdomskultur over landegrenser. Alle hørte på Michael Jacksons musikk, i de palestinske områdene, i Israel, i Serbia, i Kroatia, i Russland og i USA. Han kommer med en innrømmelse i bloggposten, nemlig at han som stortingsrepresentant ønsket å fremme rockens betydning som fredsskaper, og valgte ut et symbol: Bob Geldorf.

–Jeg diskuterte med både ungdom og eldre om jeg skulle foreslå Michael Jackson, men følte det ble for kontroversielt. På det tidspunktet stod han midt oppe i rettssaker mot personer som, viste det seg, forsøkte å presse ham for penger gjennom påstander om at han var pedofil, skriver Jan Simonsen.

Den tidligere toppolitikeren innrømmer at han var feig, og ærligheten kommer frem i bloggposten Ukristelig hets mot Michael Jackson.

Rocke-og popkulturen er beviset på at landegrenser kun er kunstige inndelinger som gir flere ulemper enn fordeler.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer