Ukategorisert

Full tanke og en flaske vodka? Ja takk!

Det er KrF-politikeren Bjørg Tørresdal, som mener at politikere som vil la bensinstasjoner selge brennevin må ha fått solstikk. Ifølge KrF.no tror Tørresdal at en slik politikk vil gi økte ulykkestall på vegene.

Liberaleren er èn aktør i samfunnsdebatten som ønsker en ny kurs i alkoholpolitikken. Vi er liberale i forhold til Fremskrittspartiet som har den mest liberale politikken av partiene som er representert på Stortinget.

Bevillingsordningen bør avvikles. Alle som vil selge alkohol, skal få lov til å gjøre det. Det blir opp til forbrukerne, altså oss som borgere, å velge hvor vi skal kjøpe øl, vin og brennevin. Hva er galt med å kjøpe en flaske vodka på en bensinstasjon i forhold til en vanlig butikk eller vinmonopolbutikk? Ingen verdens ting! Det er faktisk èn viktig fordel, nemlig at mange bensinstasjoner har lengre åpningstid enn konkurrentene i dagligvarehandelen.

Å ønske en annen alkoholpolitikk er ikke galskap. Det er kun å akseptere frihet og valgmuligheter, ord KrF-politikerne kun bruker i festtaler.

Tags:

Mest lest

Arrangementer