Ukategorisert

Hvis valget var idag..

heter en ny tjeneste som Aftenposten nå har lansert. Nettsiden baserer seg på de nyeste meningsmålingene, og viser hvordan Stortinget ville vært sammensatt. Ikke bare på landsplan, men fylke for fylke.


Du kan se hvilke representanter som blir innvalgt, fra hvert fylke og for hvert parti. Et eget landskart viser også i hvilke fylker det er ikke-sosialistisk flertall – og motsatt. Man kan også lese en mini-CV om hver eneste «representant» som er «innvalgt».

«- Dette er et strålende verktøy for alle som vil holde seg orientert i den løpende utviklingen på en enkel og oversiktlig måte. Aldri før har Aftenposten kunnet tilby en pakke som dette, der leseren kan følge kampen om mandatene nærmest fra dag til dag og fra fylke til fylke.» Dette sier Aftenpostens politiske redaksjon, Kjetil Kolsrud til egen avis – og legger til at avisens medarbeidere selv kommer til å benytte verktøyet for å holde seg oppdaterte på situasjonen.

Sjekk ut tjenesten her.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer