Notiser

Trond Giske vil ansvarliggjøre bloggere

og andre debattanter på nett. Han har nedsatt et utvalg, med et mandat jfr. overskriften – men uten en eneste representant for nye medier blant utvalgets medlemmer. Giskes overstyring av det meste fortsetter. Les denne gode advarselen hos Vox Populi.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Solon
Solon
11 years ago

Det er et sted hvor folk kan skrive ting som ikke er “politisk korrekt”. Anonymitet er helt nødvendig for at folk ikke skal drive med selv-sensur fordi endel straffer dem som har meninger de misliker.

Det gjelder ikke bare voldspøbler, men også andre grupper som kan gjøre at folk får problemer med jobb, karriere og sosialt liv.

Måtte Giskes totalitære tenkning forsvinne fra det politiske miljøet for alltid etter høstens valg.

Pleym
Pleym
11 years ago

Amen!

Fra Liberalerens arkiv