Ukategorisert

Ikke all reklame er god reklame

Fremskrittspartiets nettredaksjon har ikke publisert nyheten om Jan-Henrik Fredriksen. Stortingsrepresentanten fikk 80 000 i bot og betinget fengsel for promillekjøring.

Fremskrittspartiet er gode på profilering av eget parti og egne politikere. Nettstedet er fortreffelig med hyppige oppdateringer om ulike FrP-utspill. Partiet skal til og med ha en TV-kanal på lufta under valgkampen.

Men Fredriksen, han får vi ikke vite noe om i FrP-systemet. Ikke en gang en bortforklaring har partiet spadd opp. Skuffende!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tro
Tro
12 years ago

Kan ikke huske at Høyre publiserte så mye om ordføreren sin i Finmark som betalte for sex med 17 år gamle jenter heller.

Dette er en privatsak, dere får lete etter det perfekte mennesket dere, men politikere er mennesker de og, med de feil det medfører, ikke at jeg forsvarer hans handlinger, men det er skandale hver gang det skjer noe urettsmessig med politikerene, skjønner ikke folk at det er vanlige mennesker dette og?

Konrad
12 years ago

Privatsak javisst, men det er jo litt påfallende at tillitsvalgte i selveste lov-og-orden partiet ikke holder sin sti ren. Vi husker vel alle oppstyret om Hagas ulovlig oppførte brygge.

Fra arkivet