Notiser

Ny EU-debatt?

Leder Heming Olaussen i Nei til EU har idag et innlegg i Klassekampen om en eventuell ny EU-debatt. Han lister opp hvilke EU-spørsmål som bør på dagsorden ved en debatt i Norge. Første punkt er Datalagringsdirektivet.. Innlegget hans er gjengitt på NTEUs side.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heming Olaussen
12 years ago

Hei.

Fint at dere gjør leserne oppmerksom på min artikkel i KK.
Jeg og Nei til EU har vært motstandere av dette direktivet i flere år – noe jeg synes er verdt omtale hos dere.
Se også Nei til EUs hjemmeside, der vi bl.a. har et faktaark om datalagringsdirektivet;
http://www.neitileu.no/media/filer/faktaark/faktaark_1_2009_datalagringsdirektivet

Ta oss gjerne med i overfsikten over hvem som støtter kampen mot direktivet

Vennlig hilsen
Heming Olaussen

Pleym
Pleym
12 years ago

Hei, og takk for innspill. Vi tar dere naturligvis med i oversikten. Europabevegelsen er også utfordret til å bli med på stafetten. Jeg vil bare gi honnør til deg og til NTEU for å ha henvist til Liberalerens epostkampenje i flere av innleggene dere har hatt i norske aviser siden januar 2008.

trackback
12 years ago

[…] eleven i klassen (Dagbladet, 23.07) På tide å få svar, Navarsete (innlegg, Dagbladet, 23.07) Omkamp om EU? (innlegg i Klassekampen, 22.07) Debatten regjeringen ikke vil ta (kronikk, Bergens Tidende, 21.07) […]

Fra arkivet