Ukategorisert

Stefan Heggelund: Det blir farlig å fly

Rød Ungdom vil la staten, kun staten, drive med flytrafikk. Heldigvis får de røde svar, fra Unge Høyres nestleder, Stefan Heggelund.

Det er under vignetten ”Ukas dust” at Rød Ungdom fremmer forslaget om at staten skal drive både lyntog og fly i Norge. Det er utrolig at det finnes personer som kan fremme slike forslag. Heldigvis forsvarer Liberaleren ytringsfriheten til det fulle, slik at galskapen får komme til overflaten.

Stefan Heggelund, nestleder i Unge Høyre, mener Rød Ungdom vil gjøre det farlig å fly. Til Ungehoyre.no sier nestlederen at en slik politikk både er latterlig og livsfarlig.

–Det finnes noen statlig drevne flyselskaper i verden i dag. Ett av dem er Air Koryo, flyselskapet til Nord-Korea. Det flyselskapet har i dag ikke landingstillatelse noen steder i Europa fordi det er for farlig å fly med dem, sier Heggelund.

Han tviler på at Rød Ungdom skjønner hva det vil si å nasjonalisere flyselskapene.

–Jeg har vanskelig for å tro at de egentlig mener det de sier. Hvis Mari Eifring, lederen i Rød Ungdom, tør å ta med seg noen kommunistvenner på et av de gamle Aeroflot-flyene til Air Koryo, da skal jeg tro henne. Så får vi se om hun overlever flyturen og etterpå kan fortelle om hvor fantastisk det er, avslutter Unge Høyres nestleder.

For Liberaleren er det viktig at statens rolle er som regulator og lovgiver. Staten skal ikke være en aktør på markedet, og derfor har vi gang på gang foreslått å privatisere SAS.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer