Ukategorisert

Internett = èn grunn til liberalisering

Bloggen til Jan Simonsen er registrert i utlandet. Derfor kan den tidligere FrP-politikeren annonsere for ulike spillselskap.

Det er TV2.no som har en artikkel om den populære bloggen som Simonsen skriver på. Saken er vinklet på at Simonsen annonserer for russiske damer.

Det er langt mer interessant at Simonsen har reklameknapper for utenlandske spillselskap på nettstedet, knapper som er i strid med norsk lov dersom nettstedet var registrert i Norge. Simonsen og partnerne har vært smarte, og driver annonsebutikken fra utlandet. På den måten unngår de lovbrudd, og de tjener penger på produktet.

Simonsens blogg er et eksempel på hvorfor det norske lovverket bør liberaliseres. De som vil annonsere for spillselskap, alkohol eller ”prostitusjon”, vil finne havn i land som har flere liberale politikere enn det Norge har. Forbudslinjen er også på dette området mislykket.

Tags:

Mest lest

Arrangementer