Ukategorisert

Bloggstafetten dag 10

Som kjent nådde bloggstafetten mot datalagringsdirektivet 100 deltagere lørdag kveld, men det fortsetter å strømme på med deltagere. Idag tidlig publiserte vi listen over deltagere til nå. Igår kom det 3 til, og det er nå totalt 130. Stafetten fortsetter. Oppdatert: 2 nye idag.

Disse er kommet til idag (oppdateres fortløpende):

Wolfdog
Eli Skoland, Hedmark Høyre (ble utfordret pr epost av Liberaleren 23.juli)

Medieomtale (oppdateres fortløpende):

Venstre – den smarteste eleven i klassen

På motsatt side:

Hablog plasserer seg på motsatt side i debatten. Han mener vi ikke er opptatt av kriminalitestbekjempelse.

Jeg kan bare snakke for Liberaleren, og påpeke at han tar feil. Men i våre dager er det lett å hive seg på populistiske bølger angående lov og orden. Det ropes på strengere straffer, alternativ behandling (f.eks av narkomane) nedprioriteres etc. Men å gi snakke for rettsstatens prinsipper i en tid da folk henges ut som om de var dømte når de kun er mistenkte etc, er tungt. Det samme gjelder å snakke for personvern. «Alle» er opptatt av at kriminalitet skal bekjempes. Politiet skal få alle fullmakter. Er man uskyldig har man ingenting å frykte når politiet invaderer privatlivet ditt med myndighetenes velsignelse. Da forsvinner grensen mellom stat og individ, i et forhold er individet allerede er den svake part.

Mest lest

Arrangementer