Ukategorisert

Stafetten: Dagbladet på laget

Les Andreas Wieses utmerkede Vår tapte frihet i Dagbladet. Han omtaler datalagringsdirektivet, og bloggstafetten. Han er krystallklar i sin tale. Det står om friheten og demokratiet.

Wiese skriver: “Direktiv 2006/24/EU må ikke få bli norsk lov. Alle partier må før høstens stortingsvalg presses til i klartekst å si hva de mener og hva de akter å gjøre. Skulle vi da havne i en situasjon der et totalitært overvåkningsregime gjøres til lov i Norge gjennom EØS-direktiv, selv om alle norske partier hevder de er imot, da bør vi også tenke gjennom vår frihet og vårt demokrati.”

En liten korreksjon til Wiese. Det er ikke 110 bloggere, men 125 så langt.

0 0 vurdering
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
11 years ago

Meget bra. Kommentar også på min blogg.

trackback
11 years ago

[…] til å delta i stafetten, deriblant statsrådene Navarsete, Brekk og Kleppa. Denne uken har Dagbladet og Morgenbladet sluttet seg til kravet om at direktivet ikke må bli norsk lov. For Senterpartiet […]

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Hvorfor ble de AKP-ml-ere?Hvorfor ble de AKP-ml-ere?
    Hvorfor ble så mange av 70-tallets skarpeste unge hjerner del av denne bevegelsen?
  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
    Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.