Ukategorisert

Stafetten: Dagbladet på laget

Les Andreas Wieses utmerkede Vår tapte frihet i Dagbladet. Han omtaler datalagringsdirektivet, og bloggstafetten. Han er krystallklar i sin tale. Det står om friheten og demokratiet.

Wiese skriver: «Direktiv 2006/24/EU må ikke få bli norsk lov. Alle partier må før høstens stortingsvalg presses til i klartekst å si hva de mener og hva de akter å gjøre. Skulle vi da havne i en situasjon der et totalitært overvåkningsregime gjøres til lov i Norge gjennom EØS-direktiv, selv om alle norske partier hevder de er imot, da bør vi også tenke gjennom vår frihet og vårt demokrati.»

En liten korreksjon til Wiese. Det er ikke 110 bloggere, men 125 så langt.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
12 years ago

Meget bra. Kommentar også på min blogg.

trackback
12 years ago

[…] til å delta i stafetten, deriblant statsrådene Navarsete, Brekk og Kleppa. Denne uken har Dagbladet og Morgenbladet sluttet seg til kravet om at direktivet ikke må bli norsk lov. For Senterpartiet […]

Fra arkivet