Ukategorisert

Almåsvold Mo: Strålende fornøyd!

Geir Almåsvold Mo, generalsekretær i Fremskrittspartiet, er strålende fornøyd med at partiets nettsted får god omtale.

Nettavisen mener Fremskrittspartiet har det beste nettstedet. Ettersom Liberalerens redaksjon ofte er innom FrP.no, benyttet vi anledningen til å gratulere ansvarlig redaktør, Geir Almåsvold Mo. Vi spurte redaktøren om han er fornøyd med kåringen?

–Klart jeg er fornøyd med at vårt nettsted får så god omtale. Dette inspirerer oss til å bli enda bedre på nett, da vi vet at det er ting på vårt nettsted som ikke er bra nok, sier en smilende og fornøyd generalsekretær.

Bruker mye ressurser
Geir Almåsvold Mo vil ovenfor Liberaleren ikke avsløre hvor mye ressurser partiet bruker på nettstedet, men han letter litt på sløret.

–Vi har de siste årene brukt betydelige ressurser på å forbedre samt å utvikle våre nettløsninger, et arbeid som vil fortsette også i årene fremover. På dette området nytter det ikke å stoppe opp. Vi må stå på enda mer, sier Almåsvold Mo.

Er internett viktig for partiet?
–Jeg tror internett, og alle andre måter for webbasert kommunikasjon, vil spille en større og større rolle i årene fremover. Det er fordi mediebildet blir stadig mer fragmentert og sånn sett mer krevende å forholde seg til. Jeg tror dette er en viktig grunn til at folk i større grad vil bli opptatt av å søke informasjon selv, på samme måte som den enkelte i større og større grad selv søker opp de mediene man vil la seg informere eller underholde av. Folk ønsker selv å finne og dermed vurdere den informasjonen de ønsker, i stedet for at denne skal være silt gjennom andre, sier Geir Almåsvold Mo.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer