Ukategorisert

Almåsvold Mo: Strålende fornøyd!

Geir Almåsvold Mo, generalsekretær i Fremskrittspartiet, er strålende fornøyd med at partiets nettsted får god omtale.

Nettavisen mener Fremskrittspartiet har det beste nettstedet. Ettersom Liberalerens redaksjon ofte er innom FrP.no, benyttet vi anledningen til å gratulere ansvarlig redaktør, Geir Almåsvold Mo. Vi spurte redaktøren om han er fornøyd med kåringen?

–Klart jeg er fornøyd med at vårt nettsted får så god omtale. Dette inspirerer oss til å bli enda bedre på nett, da vi vet at det er ting på vårt nettsted som ikke er bra nok, sier en smilende og fornøyd generalsekretær.

Bruker mye ressurser
Geir Almåsvold Mo vil ovenfor Liberaleren ikke avsløre hvor mye ressurser partiet bruker på nettstedet, men han letter litt på sløret.

–Vi har de siste årene brukt betydelige ressurser på å forbedre samt å utvikle våre nettløsninger, et arbeid som vil fortsette også i årene fremover. På dette området nytter det ikke å stoppe opp. Vi må stå på enda mer, sier Almåsvold Mo.

Er internett viktig for partiet?
–Jeg tror internett, og alle andre måter for webbasert kommunikasjon, vil spille en større og større rolle i årene fremover. Det er fordi mediebildet blir stadig mer fragmentert og sånn sett mer krevende å forholde seg til. Jeg tror dette er en viktig grunn til at folk i større grad vil bli opptatt av å søke informasjon selv, på samme måte som den enkelte i større og større grad selv søker opp de mediene man vil la seg informere eller underholde av. Folk ønsker selv å finne og dermed vurdere den informasjonen de ønsker, i stedet for at denne skal være silt gjennom andre, sier Geir Almåsvold Mo.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørn Stærk
12 years ago

Jeg ville scoret Høyre lavere. De har en fryktelig hjemmeside, og da er det bedre med noe litt kjedelig, som Sp og Krf. FrP og SV har nok de beste.

Markup-vurderingen er irrelevant i denne sammenhengen. Og jeg sier ikke det bare fordi jeg har levert noen webløsninger med ustandard HTML selv. 😉

Fra arkivet

 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Liberalisering av drosjemarkedet – fra fiasko til suksess?Liberalisering av drosjemarkedet – fra fiasko til suksess?
  Vet du hvem Taxi var? Eller hvorfor transport av nøkler var en lovende forretningsidé på 90-tallet?
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • En styrke og en svakhetEn styrke og en svakhet
  En av liberalismens sterkeste og viktigste sider er samtidig dens største svakhet.
 • Ja til bompengerJa til bompenger
  Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.
 • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
  Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.