Notiser

Dobbeltmoral i narkotikapolitikken

En fersk masteroppgave viser at norsk narkotikapolitikk er fylt med dobbeltmoral, skriver Trine Stokland, master i sosiologi, UiB og Karen Christensen, førsteamanuensis, Sosiologisk institutt, UiB i BT.no.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
12 years ago

Vi er flere og flere som krever lovlige utsalgssteder for hasj og marihuana i Norge. Bli med i gruppen «Vi som krever lovlige utsalgssteder for hasj i Norge» på Facebook! Som hun sier, er narkotikapolitikken styrt av fordommer. Og ikke hvilke som helst fordommer. Forbudet mot narkotika baserer seg i stor grad på rasistiske fordommer basert på redsel for noe ukjent i stedet for vitenskap, fra 1930-tallet, som har spredd seg gjennom FN-systemet og tatt forskjellige former i alle land som har fått det prakket på seg. Det er helt tåpelig at man ikke bedriver skadereduksjon i større grad med… Read more »

Fra arkivet