Notiser

-Jens Stoltenberg narrer velgerne

Frps Bård Hoksrud mener Arbeiderpartiet forsøker å lure velgere ved å ikke ta offisielt standpunkt til et svært upopulært prosjekt rett før valget, ifølge Nettavisen.

Har du blogg og er for et sterkt personvern, bli med i bloggstafetten mot Datalagringsdirektivet.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sentrumskonservativ
12 years ago

Det reiser alvorlige problemer ved det representative demokratis legitimitet at enkeltkandidater ikke kan svare på spørsmål om hvordan de vil votere i politiske saker etter valget. Konsekvensene kan også bli svært alvorlige om en representant stemmer annerledes enn forhåndsannonsert, f.eks. i grunnlovssaker: http://www.klassekampen.no/49682/mod_article/item/null Det system man har for endring av grunnloven er jo nettopp til for at velgerne skal kunne si sitt i et stortingsvalg. Men det gjelder vitterlig også saker som ikke angår Grunnloven. Jeg vil derfor herved oppfordre alle som skal stemme ved valget, om å boikotte de representanter som sier «vet ikke» på spørsmål om bruk av… Read more »

Kyle
12 years ago

Dersom man ser på det første svaret i spørsmålene til nettavisen så ser man at Høyre også er for Datalagringsdirektivet.

http://www.nettavisen.no/it/article2675700.ece

Verdt oppfølging?

b
b
12 years ago

Sentrumskonservativ: Det er ganske alvorlig når representantene stemmer motsatt av hva de lover, og det burde absolutt fått større konsekvenser enn at de blir boikottet av våkne velgere. Å ikke ta standpunkt før et valg er utrolig feigt, og man bør tydeligvis være forsiktig med å stemme på kandidater som ikke gjør det. Kanskje Liberaleren kan lage en liste over kandidater som har sagt klart i fra at de kommer til å stemme for å bruke reservasjonsretten? (Dette er kanskje mest aktuelt for Ap og H) To Ap-representanter kan forsåvidt legges til på listen din: Irene Johansen og Svein Roald… Read more »

Runar
Runar
12 years ago

Jeg husker denne saken med de to Ap-representantene som løy og stemte motsatt av hva de hadde lovet i flyplass-saken. Det er vel bare en ting som er verre enn politikere som vil (over)regulere, og det er politikere som stemmer motsatt av hva de har lovet velgerne. Større politisk bedrag finnes vel neppe. Nå har Østfold Arbeiderparti prestert å (selvsagt) nominere disse to nissene på de to øverste plassene før stortingsvalget i 2009. Arbeiderpartiet er uansett ikke noe aktuelt valg for meg, men jeg håper de som vurderer å stemme Ap i Østfold enten stemmer noe annet eller i det… Read more »

Fra arkivet