Ukategorisert

En pussig opplevelse for Liverpool-supporterne

Liverpool-kampen ble en merkelig opplevelse for mange av de innbitte supporterne. Årsak; mangel på ytringsfrihet!

På onsdag var det to store fotballkamper i Norge, kamper som betydde mye for mange supportere.

Stabæk fikk besøk av FC København, mens Liverpool gjestet Lyn på Bislett. Begge de utenlandske lagene spiller til vanlig med drakter som har reklamemerke for en ølprodusent, men draktene kan ikke brukes i Norge fordi det er ulovlig med alkoholreklame.

Pussig
Liberaleren har i dag snakket med Alexander Eliassen, èn av mange i Norge som er fanatisk opptatt av Liverpool FC. Eliassen mener det er pussig at draktene må byttes ut hver gang klubben i hans hjerte besøker Norge.

–Reklameforbudet er pussig og uvant, selv om vi har blitt vant til at Liverpool spiller uten Carlsberg-reklame på brystet i Norge. Forbudet er merkelig fordi vi gjennom fjernsynet får se Carlsberg-reklamen nesten hver uke de neste månedene i fotballsendingene til Canal+, sier Eliassen.

Merkelig er forbokstaven, men det er den norske modellen som Jens Stoltenberg kommer til å skryte mye av de neste ukene.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gaute
12 years ago

Merkelig? Ja, spillerene kunne ikke ha på seg drakter med Carlsberg på brystet mens på tribunen under FC Lyn – Liverpool satt 5000 småunger med samme drakt men med CARLSBERG skrevet på brystet. Merkelig at det ikke er 18 år alrdergrense på slike drakter!

Runar
Runar
12 years ago

Hysj! Ikke gi formynderne enda en reguleringsidé! 🙂

Fra arkivet