Ukategorisert

KrF tenker nytt – uten stor troverdighet

Dagfinn Høybråten, leder av Kristelig Folkeparti, lover kamp mot skjemaveldet i neste periode. Han mener at det ikke bør bli lov å lage et nytt skjema for næringslivet, uten at et gammelt skjema fjernes.

Under åpningen av vestlandsturneen varslet partiledelsen i KrF at de vil gjøre noe radikalt for å få ned antallet skjemaer som næringslivet må fylle ut i dag, ifølge en artikkel fra NTB som er på trykk i mange aviser i dag.

Kostnadene ved skjemaene er beregnet til 60 milliarder kroner årlig, noe Liberaleren skrev om på fredag.

På partiets nettsted er Høybråten langt fra så konkret, selv om han lover kamp mot skjemaveldet.

Troverdig?
Liberaleren liker at Kristelig Folkeparti vil forenkle Norge, men spesielt troverdig er det ikke. Partiet har deltatt i regjeringer og har i dag 11 stortingsrepresentanter. Det KrF har gjort for å forenkle Norge kan skrives på et sigarettpapir med stor tusj.

Mest lest

Arrangementer