Notiser

Du skal ikke lyve og du skal ikke stjele

Hallstein Bjercke, nestleder i Civita, oppfordrer alle som har mottatt valgkort til kirkevalget uten å ha bedt om det, til å levere inn en anmeldelse til Økokrim. Ikke bare har kirken brutt med to av sine egne 10 bud – de kan også ha brutt norsk lov, skriver han hos E24.

Liberalerens redaktør, Per Aage Pleym Christensen, kom med spenstige forslag i Oppviglerbloggen natt til tirsdag.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
12 years ago

[…] I forbindelse med denne ukens 60-års markering av Genèvekonvensjonene, har Røde Kors lagt frem en omfattende undersøkelse som viser at norske soldater har manglende kunnskaper om regler i krig. Heller ikke på dette området er verneplikten en suksess! Du skal ikke lyve og du skal ikke stjele […]

Fra arkivet