Ukategorisert

Liberalister gjør det godt i PR-bransjen

Gambit Hill & Knowlton har blitt Norges største PR-byrå målt i omsetning.

Lars Erik Grønntun er administrerende direktør i selskapet. Han får god hjelp av viseadministrerende direktør, Ole Tom Nomeland. Christopher Rødsten og Jan Ottesen er begge spesialrådgivere i Gambit Hill & Knowlton. Alle fire var sentral i Fremskrittspartiets Ungdom på begynnelsen av 90-tallet med ledende verv i organisasjonen.

Ifølge Dagens Næringsliv hadde PR-byrået en omsetning på 77,9 millioner kroner i fjor, noe som var opp fra 56,3 millioner kroner året før. Resultat før skatt steg 50 prosent til 14 millioner kroner i fjor.

Konkurrentene Geelmuyden.Kiese og Burson-Marsteller hadde i fjor omsetninger på henholdsvis 50,1 millioner kroner og 66,7 millioner kroner.

Det er første gangen Gambit Hill & Knowlton kaprer plassen som Norges største PR-byrå. Liberaleren gratulerer!

Mest lest

Arrangementer