Ukategorisert

Premiere på FrP-TV

Fremskrittspartiet er nyskapende i årets valgkamp. I ettermiddag klokken 16:00 er det sending på satellitt, hos Canal Digital, fra valgkampåpningen i Drammen.

Ettersom Norge har et forbud mot politisk TV-reklame, er det fornøyelig at ett av partiene som er imot forbudet bruker ressurser på en egen fjernsynskanal som skal konkurrere mot NRK, TV2, MTV og andre aktører som skaper underholdning for borgerne gjennom TV-ruta.

–Det er første gang vi sender via satellitt. Vi er det første partiet i Norge med egen fjernsynskanal. Sendetidene og informasjon om satellittsendingene vil vi publisere på vårt nettsted, sier administrasjonssjef i Fremskrittspartiet, Erland Vestvik til Liberaleren.

De som ikke vil se Fremskrittspartiet på TV, kan fortsatt bruke partiets web-TV.

Liberaleren håper stuntet til Fremskrittspartiet tvinger politikerne til å liberalisere lovverket, slik at kommersielle aktører får lov til å sende TV-reklame for de politiske partiene.

Mest lest

Arrangementer