Ukategorisert

Kommune starter cannabisavvenningskurs

Cannabis har etter hvert blitt så vanlig at kommuner starter med avvenningskurs.

Det er Fredrikstad kommune som tilbyr et skattefinansiert kurs som varer i 7 uker. Kommunen har plass til 10 deltakere på kurset.

Fredrikstad kommune har valgt å representere tverrfaglighet i sammensetningen av kurslederne for å sikre mangfold og ulike perspektiver i den faglige tilnærmingen, både i utøvingen av kurslederrollen og forståelsen av mandatet. Kommunen har også valgt å representere begge kjønn som ledere ettersom både kvinner og menn er velkommen til å gjennomføre kurset.

Oppstart er 5. oktober.

Liberaleren er for legalisering av narkotika og er motstandere av skattefinansierte avvenningskurs, men kommunens melding var så søt at vi følte oss nødt til å viderebringe beskjeden fra Fredrikstad kommune til leserne av Liberaleren.

Tags:

Mest lest

Arrangementer