Ukategorisert

God måling for FrP i LO

Ledelsen i LO bruker sterke ord og uttrykk mot Fremskrittspartiet, men sliter med å få medlemmene til å tro på argumentasjonen.

–Får spesielt Fremskrittspartiet og Høyre gjennomslag for sin politikk, vil både samfunnet generelt og arbeidslivet spesielt utvikle seg i en retning som ikke tjener arbeidstakerne, sier LO-leder Roar Flåthen.

I en meningsmåling som er offentliggjort hos FriFagbevegelse.no, ligger Fremskrittspartiet godt an til å gjøre et brakvalg blant medlemmene i LO. Partiet får en oppslutning på 22 prosent i Opinions barometer. Det er fem prosentpoeng over resultatet i 2005.

Det er, ifølge meningsmålingen, YS som er Frp-høyborgen i fagbevegelsen. Hele 27 prosent av de YS-organiserte sier de vil stemme på Fremskrittspartiet.

Roar Flåthen bruker sterke ord og uttrykk mot Fremskrittspartiet. Han støtter de rødgrønne partiene med millioner av kroner og likevel ønsker et betydelig antall av medlemmene fremskrittspartipolitikk. Gjennomslagskraften til dagens LO-ledelse er tydeligvis større i regjeringen enn i egen organisasjon, med de ulempene det gir norsk næringsliv.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer