Ukategorisert

Vi trenger færre reguleringer

Byggerotet til nestleder i Arbeiderpartiet, Helga Pedersen, er et godt bevis for at Norge har for mange reguleringer og for stort byråkrati.

Pedersen, som er fiskeri- og kystminister, er èn av mange sosialdemokratiske politikere som viser en voldsom dobbeltmoral. De ønsker et strengt regelverk, men gir selv blaffen i reglene. I dag meldte Dagbladet, at statsråden reiste et påbygg før tillatelsen kom. Hun har, etter oppslagene i media, sikret seg de nødvendige tillatelsene, men mange måneder for sent i forhold til lovverket som Arbeiderpartiet har vært en pådriver for.

Norge trenger en ny plan- og bygningslov. Vi trenger et lovverk som ivaretar den private eiendomsretten, en lov som gir hver borger mer frihet over egen eiendom.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer