Ukategorisert

Vi trenger færre reguleringer

Byggerotet til nestleder i Arbeiderpartiet, Helga Pedersen, er et godt bevis for at Norge har for mange reguleringer og for stort byråkrati.

Pedersen, som er fiskeri- og kystminister, er èn av mange sosialdemokratiske politikere som viser en voldsom dobbeltmoral. De ønsker et strengt regelverk, men gir selv blaffen i reglene. I dag meldte Dagbladet, at statsråden reiste et påbygg før tillatelsen kom. Hun har, etter oppslagene i media, sikret seg de nødvendige tillatelsene, men mange måneder for sent i forhold til lovverket som Arbeiderpartiet har vært en pådriver for.

Norge trenger en ny plan- og bygningslov. Vi trenger et lovverk som ivaretar den private eiendomsretten, en lov som gir hver borger mer frihet over egen eiendom.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Runar
Runar
11 years ago

“Pedersen, som er fiskeri- og kystminister, er èn av mange sosialdemokratiske politikere som viser en voldsom dobbeltmoral. De ønsker et strengt regelverk, men gir selv blaffen i reglene.” Nettopp derfor reagerte jeg kraftig da jeg hørte denne nyheten i formiddag. Er man forkjempere for et så strengt regelverk er det minste man bør gjøre å sørge for å faktisk følge dette regelverket selv. Heldigvis har Helga Pedersen lagt seg flat og sagt hun er flau, noe som mildner inntrykket betraktelig. Dette burde også Åslaug Haga ha gjort da hun var innblandet i noenlunde tilsvarende sak. Helga Pedersen blir nok derfor… Read more »

Fra Liberalerens arkiv