Ukategorisert

Høybråten: For mye høyrepolitikk

Dagfinn Høybråten, leder i Kristelig Folkeparti, mener det ble for mye høyrepolitikk i perioden 2001 – 2005 da Høyre, KrF og Venstre regjerte. Det er feil!

På spørsmål om skatt, svarte Høybråten i NRK at de hadde tatt for mye Møllers Tran, og ga for store skattelettelser i perioden som ble avsluttet for fire år siden. Det er også hovedgrunnen til at KrF prioriterer redusert skatt for bedriftene fremfor personer i denne valgkampen og i den kommende stortingsperioden.

I perioden 2001 – 2005 ble skatter og avgifter senket med 23 milliarder kroner, ifølge en kommentar Jan Tore Sanner har gitt til Liberaleren. 23 milliarder kroner i reduserte skatter og avgifter er veldig lite penger i forhold til det staten tar fra borgerne.

Hvis Dagfinn Høybråten ikke har større ambisjoner på vegne av borgerne i skattespørsmål, fortjener han ikke stor oppslutning i valget 14. september.

Det er mange nok som forsvarere ufrihet Norge. Landet trenger ikke Kristelig Folkeparti!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer