Ukategorisert

Et trist syn

I dag ble det satt opp 179 kors utenfor Stortinget til minne for de som Kripos har registrert som døde av overdose i 2008. Et trist syn, og forhåpentligvis en tankervekker for alle borgerne i hele Norge.

Det var Unge Venstre som stod bak markeringen. Ungdomspartiet ønsker ruspolitikken inn i valgkampen.

Trine Skeid Grande, kandidat for Oslo Venstre, beskrev valgkampen på en god måte i appellen hun holdt.

–Alle sakene i valgkampen skal ha en enkel løsning, en løsning du er for eller imot. Derfor er ruspolitikk et tema som de fleste politikere ikke bruker tid på, sa Trine Skei Grande.

Det er tragisk at i alle fall 179 personer døde av overdoser i 2008, og likevel er problematikken nedprioritert av mange politikere. Ros til Trine Skei Grande som tenker på mennesker som har blitt rammet av en elendig narkotikapolitikk, vedtatt og videreført av Trine Skei Grande og de andre representantene på Stortinget.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer