Ukategorisert

Bloggvalget 2009

–Jeg er fornøyd med at både Liberaleren og Oppviglerbloggen er kandidater i Bloggvalget 2009. Jeg får gode tilbakemeldinger, til tross for at undertegnede og Liberalerens redaksjon forsvarer radikale meninger, sier redaktør i Liberaleren og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.

Redaktør og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.
Redaktør og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.
–Leserne kan velge mellom mange gode blogger. Det er spesielt gøy at liberalistiske personer markerer seg i Bloggvalget 2009, mener Pleym Christensen.

Hva er Bloggvalget 2009?
I Bloggvalget 2009 avgir velgere sin stemme på Valgprat.no eller direkte på de ulike bloggerne som er med i valget. Hver blogger oppfordres til å innhente stemmer fra sine tilhengere.

Folk har mulighet å stemme på flere blogger, men kun en gang på hver blogg. De politiske bloggere som oppnår flest antall stemmer i løpet av valgperioden vil presenteres på Valgprat.no, hvor også endelige vinnere innen hvert parti vil kåres.

Kreditering
Liberaleren har fått krediteringen ”Politisk tungvekter” med teksten Du er en viktig blogger med stor innflytelse blant dine partifeller. Du blir stadig referert til fra andre blogger og du skriver ofte.

Oppviglerbloggen har fått krediteringen “Politikerfrø”, og omtales i konkurransen som fersk i bloggegamet. Du har en del tilhengere, men det tar lang tid å lykkes med blogging. Over 90% av blogger forsvinner før de har holdt på et år. Hold ut, vær med i diskusjonen, og du vil nå stadig høyere.

Sliten?
Skribenten drister seg til å spørre redaktøren og oppviglersjefen om han er sliten, etter en hektisk valgkamp på flere nettsted?

–Nei, ikke sliten. Men det har vært en hektisk valgkamp. Vi har produsert mye stoff, men i motsetning til mange andre blogger skal vi leve også etter valget og vi legger nå planer for vinterdriften av Liberaleren, sier Per Aage Pleym Christensen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer