Ukategorisert

Bloggvalget 2009

–Jeg er fornøyd med at både Liberaleren og Oppviglerbloggen er kandidater i Bloggvalget 2009. Jeg får gode tilbakemeldinger, til tross for at undertegnede og Liberalerens redaksjon forsvarer radikale meninger, sier redaktør i Liberaleren og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.

Redaktør og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.
Redaktør og oppviglersjef, Per Aage Pleym Christensen.
–Leserne kan velge mellom mange gode blogger. Det er spesielt gøy at liberalistiske personer markerer seg i Bloggvalget 2009, mener Pleym Christensen.

Hva er Bloggvalget 2009?
I Bloggvalget 2009 avgir velgere sin stemme på Valgprat.no eller direkte på de ulike bloggerne som er med i valget. Hver blogger oppfordres til å innhente stemmer fra sine tilhengere.

Folk har mulighet å stemme på flere blogger, men kun en gang på hver blogg. De politiske bloggere som oppnår flest antall stemmer i løpet av valgperioden vil presenteres på Valgprat.no, hvor også endelige vinnere innen hvert parti vil kåres.

Kreditering
Liberaleren har fått krediteringen ”Politisk tungvekter” med teksten Du er en viktig blogger med stor innflytelse blant dine partifeller. Du blir stadig referert til fra andre blogger og du skriver ofte.

Oppviglerbloggen har fått krediteringen “Politikerfrø”, og omtales i konkurransen som fersk i bloggegamet. Du har en del tilhengere, men det tar lang tid å lykkes med blogging. Over 90% av blogger forsvinner før de har holdt på et år. Hold ut, vær med i diskusjonen, og du vil nå stadig høyere.

Sliten?
Skribenten drister seg til å spørre redaktøren og oppviglersjefen om han er sliten, etter en hektisk valgkamp på flere nettsted?

–Nei, ikke sliten. Men det har vært en hektisk valgkamp. Vi har produsert mye stoff, men i motsetning til mange andre blogger skal vi leve også etter valget og vi legger nå planer for vinterdriften av Liberaleren, sier Per Aage Pleym Christensen.

0 0 vurderinger
Vurdering
5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
b
b
11 years ago

En ting jeg har savnet i Liberalerens valgdekning denne gangen er forslag til liste over liberale “slengere” fra de forskjellige partiene, slik som dere lagde for kommunevalget i 2007.

Ellers veldig bra innsats!

Pleym
11 years ago

Takk til b for positiv tilbakemelding. Det er litt verre å gjøre dette med slengere ved stortingsvalg, fordi man kan kun slenge ved kommunevalg (såvidt meg bekjent). Da må man istedet velge seg ett parti. Liberalerens redaksjonsmedlemmer kommer med en personlig anbefaling nærmere valgdagen. I de valgtestene vi har forsøkt, har vi også klargjort våre standpunkter, og begrunnelsen for disse. Det kan hjelpe lesere som er usikre på partivalg. Det er mange hensyn å ta. Taktisk stemmegivning, eller ideologisk. Godtar man at man “kaster bort” stemmen sin, kan man like gjerne stemme efter sitt ideologiske kompass som å gjøre en… Read more »

trackback
11 years ago

[…] har omtalt bloggvalget 2009 her. I intervjuet ser du forøvrig hvordan jeg ser ut uten sort hår og hvit teatersminke i ansiktet […]

b
b
11 years ago

Pleym:

Ved nærmere undersøkelse ser jeg at du har rett i at slengere fra andre partier ikke er mulig under stortingsvalg. (jeg antok at endringen ikke bare gjaldt kommunevalg)

Det er imidlertid mulig å omprioritere kandidatene på listen for partiet man stemmer på.

Pleym
11 years ago

Det er riktig, men da må 50% av velgerne gjøre samme endring.

Det lyktes ikke hverken med Per Risvik (FrP) eller Reiulf Steen (Ap) i 1989.

Fra Liberalerens arkiv