Notiser

Skremmende!

Vigrid fikk 11 prosent av stemmene på Ål vidaregåande skole, og oppnådde 3,9 prosent i Buskerud fylke ved årets skolevalg.

–Dette er en skremmende utvikling, sier DLF-politiker Onar Åm til Liberaleren.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tore W. Tvedt
12 years ago

Det eneste skremmende ved dette valget var hvordan SOS Rasisme fikk lov til å herje på skolene med aksept av skolene og støttet av media.

Onar Åm
12 years ago

Jeg er for så vidt enig at SOS Rasisme (som er styrt av stalinist-gruppa Tjen Folket) er minst like skremmende som Vigrid. Vi liberalister har dannet et alternativ til SOS Rasisme, nemlig Stopp Nazismens fremmarsj på Facebook:

http://apps.facebook.com/causes/319116

piris
piris
12 years ago

Hva har disse organisasjonene på et skolevalg å gjøre ?

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Vel, Vigrid er der i form av politisk parti/organisasjon. SOS Rasisme er der kun for å lage kvalm og gjøre sitt ytterste for at Vigrid ikke skal få benytte seg av ytringsfriheten (som jeg tør vedde på at SOS Rasisme ikke er for, enda de er verdensmestre til å benytte seg av den selv) Ellers er hele skolevalget latterlig og uten mål og mening spør du meg. Jeg husker vi hadde skolevalg engang i tiden hvorpå Trond Giske var der som representant for AP. Det eneste han gjorde var å komme med små, usaklige (og av til tider usmakelige) kommentarer… Read more »

Bjørn Stærk
12 years ago

Neh, det er nok bare tullestemmer.

Gullstandard
12 years ago

SOS Rasisme er ikke på noen måte tilhenger av ytringsfrihet, nei. Ei heller Vigrid. Men ytringsfrihet er et nødvendig gode, noen ganger kan det se ut som et nødvendig onde, men likefullt nødvendig. Det er nødvendig at Vigrid kommer til orde, og får synt seg frem. Det er nødvendig for å høre med deres egne ord hva de mener eller hevder, og for å sette dem til veggs for tøyset deres. Dessuten er det vanskelig å fremstå som en imponerende trussel mot det dekadente demkoratiet som de så gjerne vil, når man ser dem live. Ytringsfriheten til Vigrid er ikke… Read more »

Fra arkivet