Ukategorisert

Reduksjon av skatter koster ikke penger

Noen politikere fra regjeringspartiene har i ulike sammenhenger i valgkampen, hevdet at reduksjon av skatter koster penger. Det er løgn!

Store skattereduksjoner kan medføre at staten får reduserte inntekter, men det koster ikke penger slik finansminister Kristin Halvorsen hevdet i debatten på Tabloid torsdag kveld.

Å redusere skatter betyr at borgerne får beholde mer av egne penger. Å stjele mindre, gir ikke en kostnad. Kun reduserte inntekter dersom skatte- og avgiftskuttene er over en viss størrelse.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
brumlebass
12 years ago

Ordet stjele hadde kanskje vært greit å benytte seg av om man ikke fikk noe igjen.

Merkelig at ikke de skattesytende flytter til nullskatteland.

Merkelig få som flykter fra Norge, egentlig.

piris
piris
12 years ago

Hadde jeg vært rik, hadde jeg flyttet fra dette
hersens Molbo landet Norge !

Leirbag
Leirbag
12 years ago

Her kommer brumlebass drassende med det typiske argumentet som mange andre bruker «om du ikke liker deg her, så bare flytt» Har du prøvd? Du er klar over at det ikke er «bare å flytte» ja? Du vet hvor jævla mye byråkrati som skal til? Og så kommer jobb, familie, omgangskrets og slike ting inne i bildet. Det er faktisk ikke «bare» å flytte. Og om du legger merke til hvordan det fungerer den dag i dag, så er det faktisk folk som HAR mye penger som har muligheten til å gjøre dette. Menigmann er fastlåst her til lands (i… Read more »

Unknownrebel
12 years ago

Brumlebass,

Om jeg tar en 50-lapp fra deg uten ditt samtykke, så er ikke dette å stjele om jeg bruker litt av disse pengene til å gi deg en pose sjokolade?

Fra arkivet