Ukategorisert

Valgkampvideo på tegnspråk

–Til neste valg skal vi lage flere filmer på tegnspråk, sier 2. kandidat i Hordaland Venstre, Lars-Henrik Paarup Michelsen til Liberaleren.

Lars-Henrik Paarup Michelsen har laget valgkampvideo for døve og hørselhemmede.
Lars-Henrik Paarup Michelsen har laget valgkampvideo for døve og hørselhemmede.
Partiene har i denne valgkampen ikke tatt hensyn til døve og hørselhemmede. Det oppdaget den liberale kandidaten Lars-Henrik Paarup Michelsen, og tok saken i egne hender.

–Jeg var på debatt hos Bergen Døvesenter i forrige uke. Der ble partiene utfordret på hvorfor vi ikke hadde valgkampmateriell tilgjengelig på tegnspråk. Ingen av oss hadde gode forklaringer og det var pinlig, sier Michelsen.

En flau Venstre-politiker heiv seg rundt, og gjorde noe med saken. Lars-Henrik Paarup Michelsen kom i kontakt med tre tegnspråktolker som ville hjelpe til med å lage valgkampvideoer og vips; filmene ble klare på noen få strakser.

–Resultatet er lagt ut på YouTube.com. Venstre kom sent, men vi kom godt, er konklusjonen til 2. kandidaten i Hordaland.

Tags:

Comments are closed.

Fra Liberalerens arkiv

 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • KommunazismenKommunazismen
  Den politiske avstanden mellom kommunisme og nazisme er mindre enn folk flest forstår.
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
 • Delingsøkonomi på en – to – tre!Delingsøkonomi på en – to – tre!
  For fem år siden var ordet "delingsøkonomi" på alles lepper, men da aktørene i denne sektoren begynte å utfordre eksisterende næringsvirksomhet så satt politikerne foten ned.
 • Flertallet har ikke rett til å bestemmeFlertallet har ikke rett til å bestemme
  Stålsett-saken illustrerer det iboende problemet med demokratiet. Et flertall kan gjøre gale valg som ikke bør respekteres
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • 30 år siden Berlinmuren falt30 år siden Berlinmuren falt
  Da jeg var ung, forstod jeg ikke de eldres følelser for 8. mai 1945. Det endret seg 9. november 1989. Berlinmuren hadde falt.