Ukategorisert

Dagsavisen kjemper for sin eksistens

Dagsavisen, som mottok nesten 40 millioner kroner i pressestøtte i 2008, anbefaler velgerne å stemme på de rødgrønne partiene.

Dagens leder i Dagsavisen er ikke overraskende. Dagsavisen er en avis med ståsted på venstresiden. Avisen mottar skattefinansierte penger i form av pressestøtte, og et angrep på ordningen kan bety slutten for Dagsavisen slik vi kjenner avisa i dag.

Redselen for et nytt stortingsflertall er tydeligvis stor hos Arne Strand og co, ettersom dagens leder ble smurt utover avisens førsteside.

Twitter.com kaller Arne Strand førstesiden for historisk. I realiteten kjemper Dagsavisen en kamp for pressestøtten, slik at avisa får beholde en ordning som gir avisen betydelige konkurransefortrinn i forhold til andre aktører som kjemper om de samme leserne.

Mest lest

Arrangementer