Ukategorisert

DLF klarte ikke målsetningen

Det Liberale Folkepartiet fikk 350 stemmer ved årets stortingsvalg, og klarte dermed ikke målsetningen om 500 stemmer.

DLF var det eneste ordentlige liberalistiske alternativet ved årets valg. Partiet stilte til valg i Oslo, Rogaland og Hedmark.

Landsoversikten fra NRK viser at DLF fikk 58 stemmer i Hedmark, 122 stemmer i Rogaland og 170 stemmer i Oslo.

Vegard Martinsen, leder i DLF.
Vegard Martinsen, leder i DLF.
–Vi har økt oppslutningen. Vi bygger videre for å forbedre partiorganisasjonen og satser videre på de kommende valgene, sier leder i Det Liberale Folkepartiet, Vegard Martinsen til Liberaleren.

Trist
Det er trist, men forventet at et liberalistisk alternativ ikke slår an ved valg i Norge. Frihet, eiendomsrettigheter og valgmuligheter er fremmedord for veldig mange borgere.

DLF skjeler ikke til det som er populært, og er konsekvent i de store tunge sakene som skole, helsevesen, pensjon, kultur og rusmidler. DLF fikk få stemmer, men det er viktig at noen sprer et budskap om frihet.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
stig pedersen
stig pedersen
12 years ago

Rom ble ikke bygget på en dag! 🙂

Marius
Marius
12 years ago

Kanskje på tide å legge an til å bli et mer klassisk liberalistisk parti, og gå bort fra det ekstreme fokuset på Ayn Rand. Det er ikke så mange som lar seg engasjere av et parti hvor ingenting er oppe til debatt, fordi det allerede står i hennes bøker. Dersom DLF skal være helt uten kompromiss i sin politikk kan de like gjerne være som Ayn Rand Institute, for de vil ikke få noen direkte politisk makt.

Bjarne
Bjarne
12 years ago

Marius, ja dette kan være noe de kanskje bør ta til seg, men det er utrolig viktig at vi faktisk har et slikt parti i Norge. At vi faktisk har et godt og ikke utvannet alternativ.

Håper DLF aldri gir seg, dere har hvertfall min fulle støtte.

Fra arkivet