Ukategorisert

Kjedelige drømmer?

Sentralstyremedlem i Fremskrittspartiets Ungdom, Petter Kvinge Tvedt, har på egen blogg lansert sin drømmeregjering.

Petter Kvinge Tvedt. (Foto: Fpu.no)
Petter Kvinge Tvedt. (Foto: Fpu.no)
Tvedt har kjedelige drømmer. Mange av kandidatene han har plukket ut, vil videreføre en politikk der mange tjenester skal være skattefinansierte.

Regjeringen Tvedt består i stor grad av kjente fremskrittspartipolitikere som i dag har politiske posisjoner i sosialdemokratiske Norge. De klare unntakene er finansminister Tor Mikkel Wara og kulturminister Odd Nerdrum.

Når liberalister drømmer, er det en fordel med drømmer som gir et totalt systemskifte. Dagdrømmen til Petter Kvinge Tvedt, er ikke høytsvevende nok til å gi liberalister tenning og tro på et annerledes samfunn.

Mest lest

Arrangementer