Ukategorisert

Nytt politisk parti – cannabispartiet

I dag, om noen få timer, vil det bli etablert et nytt politisk parti i Norge: DnC – Det norske Cannabisparti.

–Helt siden vårt unaturlige forbud mot Cannabis, anno 1961, har debatten vedvart, og dagens politikerklan våger selv ikke å ta debatten. Ergo ser vi oss nødt for å gå til det groteske skritt å stifte et parti, skriver initiativtaker Ganja Helland i en pressemelding.

Partiprogrammet er ikke klart, men Helland kan fortelle at partiet vil stå for en politisk kurs som medfører rasjonell rettighet til full frihet over egne valg.

Et mislykket forsøk
Liberaleren har ikke tro på det nye partiet. Oppslutningen vil bli lav, og Helland & co vil slite med å få oppmerksomhet. Det er likevel positivt å se borgere som setter fokus på en mislykket narkotikapolitikk.

Gjengen som nå vil etablere et politisk parti, bør engasjere seg i de etablerte partiene. Det er enklere å arbeide innenfor en eksisterende partiorganisasjon istedenfor å skape nye nytt. DnC – Det norske Cannabisparti, har en lang vei å gå før narkotikapolitikken blir modernisert.

Mest lest

Arrangementer